BBQ en Gourmet pakketten

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 10:30

Afgelopen jaar hebben wij samen met Slagerij Rietveld mooie pakketten mogen bezorgen. Een samenwerking waar wij erg blij en trots op zijn.

Wij zijn afgelopen jaar begonnen met het tafeltje-dekje menu. Dit heeft in de loop van de maanden steeds weer een nieuwe twist gekregen.

Toen het afgelopen jaar steeds lekkerder weer werd hebben wij Slagerij Rietveld benaderd om samen met ons BBQ pakketten te verzorgen. Dit werd een groot succes! Na de eerste week al meer dan honderden pakketten te hebben bezorgd, bleven we dit de hele zomer doen.

Het pakket bestond uit hamburgers, satéstokjes, shaslicks, varkensfiletlapjes, BBQ worsten en werd aangevuld met stokbrood met dips en huisgemaakte salades. En dit allemaal voor een goede prijs mede dankzij Slagerij Rietveld.

Toen de decembermaand begon wilde we graag weer iets doen met pakketten. Dit keer alleen geen BBQ pakketten maar gourmet pakketten! Tijdens de feestdagen deden wij voor de gasten de boodschappen en hoefde ze thuis alleen nog maar de gourmet aan te zetten. 

Nogmaals dank aan Slagerij Rietveld en iedereen die heeft mogen genieten van de BBQ en gourmet pakketten.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.